Sponsorizare BND Cons

In dorinta de a sprijini sistemul medical din Romania, in data de 28.01.2021, compania BND Cons, producator roman al echipamentelor de dezinfectie Cube Atomizers, a sponsorizat Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia, Spitalul Clinic de Boli In fectioase si Pneumofiziologie „Victor Babes” Craiova si Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, fiecare unitate medicala a primit cate un nebulizator dezinfectie 3D Cube S si dezinfectanti de uz medical in suma de 3750 euro, valoarea totala a sponsorizarii fiind de 15.000 euro.

Nebulizatoarele pentru dezinfectie 3D Cube S, patentate si fabricate in Romania, decontamineaza extrem de rapid si eficient orice spatiu inchis, conform standardelor medicale.

Sistemul revolutionar de dispersie descompune biocidul in micro particule, care datorita flotabilitatii raman in aer pentru o perioada lunga de timp, decontaminand astfel intregul volum tratat, suprafetele si echipamente ce necesita a fi dezinfectate rapid.

Reprezentantul companiei Alexandru Cristea a declarat ca „toate modelele de nebulizatoare Cube Atomizers pot dezinfecta volume de la 10 mc pina la 100000 de mc cu o singura dispersie intr-un timp foarte scurt, datorita tehnologiei de top fiind unele dintre cele mai performante nebulizatoare din lume . Strategia companiei BND Cons este sa inlesneasca unitatilor medicale, institutiilor de stat, companiilor private si persoanelor fizice, achizitia acestor echipamente, astfel incit in aceasta perioada de criza provocata de pandemia COVID-19 sa ne putem proteja, atat pe noi cat si pe cei dragi de acasa sau de la locul de munca, astfel incat in cel mai scurt timp sa regasim o forma de normalitate a vietii personale si sociale. Deasemenea BND Cons fiind cel mai mare producator de nebulizatoare din Europa de Est, cu o capacitate de peste 30.000 de unitati pe luna, a demarat o campanie de responsabilitate sociala prin care doreste sa sprijine toate unitatile medicale covid si suport covid din Romania in efortul de tratare a pacientilor internati cu COVID-19 si protejarea personalului medical.

Conducerea spitalelor si-a exprimat multumirea pentru generozitatea companiei in a se alatura efortului lor de a combate raspandirea COVID-19, au apreciat ca nebulizatoarele medicale Cube S sunt utile in activitatea desfasurata in cadrul celor 4 spitale unde sunt tratati cu prioritate pacientii infectati cu SARS-COV-2. Presiunea pusa pe aparatul sanitar este enorma in aceasta perioada si va ramane constantanta in lunile urmatoare, nebulizatoarele ofera posibilitatea personalului medical sa lupte eficient impotriva virusului SARS-COV-2 protejind atat personalul cat si pacientii internati. Deasemenea, conducerea spitalelor si-a manifestat bucuria ca un aparat cu astfel de performante a fost conceput si fabricat in Romania.

Sursa: {20.02.2021} Sponsorizare BND Cons

Quick Contact Form
We’re here to help!